VORES VÆRDIER

Fundamentet i Rubæk Rengørings værdigrundlag er: Det vi siger, er det vi gør. Det styrer 100% både vores måde at tænke på og at handle på. Herigennem sættes kunden og medarbejderne sammen i centrum.

Fundamentet bærer de 4 værdisøjler:

  • Nærvær, tillid og troværdighed
  • ’Vi kan det’
  • ’Vi vil det’
  • ’Vi gør det’

 

Nærvær, tillid og troværdighed

Nærvær, tillid og troværdighed er indgangsdøren til at kunne tiltrække dygtige og loyale medarbejdere, hvilket igen for os er forudsætningen for at oparbejde og udvikle stærke langvarige kunderelationer. Vi er en servicevirksomhed og vort navn er kun så stærkt, som det svageste led.

Nærvær, tillid og troværdighed er også indgangsdøren til nye kunder. Rengøringsbranchen har ikke altid det bedste ry. Det er tydeligt at kunderne efterspørger efter et rengøringsfirma, som kan levere en bedre rengøring med mere nærvær, tillid og troværdighed.

 

Vi kan det
’Vi kan det’ er værdien, som sikrer, at vi fokuserer på kundens ønsker og behov. Med udgangspunkt i en af vores rengøringskoncepter skræddersyer vi løsningen til den enkelte kunde.

 

Vi vil det
’Vi vil det’ er det mindset, som vi har. Vores medarbejdere vil deres arbejde. De er Rubæk Rengørings ansigt hos kunden, så derfor er det vigtigt for os, at medarbejdere er præsentable, taler og forstår dansk samt vil deres arbejde.

 

Vi gør det
’Vi gør det’ er vores kvalitetsstempel. Dette både i struktur og handling. Alle assistenterne har en fysisk arbejdsplan på sin rengøringsvogn, så det er tydeligt hvad aftalen med kunden er. Og vores kundechefer foretager løbende strukturerede kvalitetsopfølgninger sammen med medarbejderen.

 

 SUND OG BÆREDYGTIG RENGØRINGSVIRKSOMHED

 

Ordnede forhold

Rubæk Rengøring er naturligvis medlem af Service Branchens Arbejdsgiverforening – en garanti for ordnede forhold hele vejen rundt.

 

Sundt arbejdsmiljø og indeklima

I Rubæk Rengøring bruger vi naturligvis Svanemærkede rengøringsmidler og ergonomisk rigtigt rengøringsgrej for at skåne både miljøet, medarbejderne og vores kunder. Det er vigtigt med et godt indeklima, derfor udvikles vores rengøringsmidler og grej hele tiden i samarbejde med leverandørerne, så de mest optimale løsninger kan komme ud vil vores kunder.

En del af nærmiljøet

Rubæk Rengøring tager del i at støtte lokalsporten ved at være sponsor i bl.a. Værløse Boldklub og Virum Go-Dream Basketball pigerne.