Ejendomsservice til erhverv i København - Rubæk Rengøring

Miljøvenlig ejendomsservice i København

Hos Rubæk Rengøring tilbyder vi ejendomsservice med blandt andet trappevask, vinduespolering og udenomsvedligehold.

Ejendomsservice

Giv et godt indtryk med grundig trappevask  

Hos Rubæk Rengøring tilbyder vi professionel ejendomsservice i form af for eksempel trappevask. 

Trappeopgange og fællesarealer kan hurtigt blive beskidte og nussede, fordi de i løbet af dagen betrædes og bruges af mange mennesker. Ønsker I at passe godt på trapperne og sikre rene forhold i opgangene, er grundig trappevask vejen frem. 

Vi udfører professionel trappevask, som foretages med et specielt gulvkludekoncept for at komme grundigt i alle hjørner og kanter. Vi vasker trapper og gulve i en fed plejesæbe for at skåne og pleje gulvene i opgangene. Skulle der være dårligt indeklima i opgange, så fjerner vi naturligvis dette med vores tilpassede rengøring. Ugeplanen for rengøring hænges op i opgangene, så beboere løbende kan følge med i hvilken dag, der foretages trappevask.  

Professionel vinduespolering inde og ude

Rubæk Rengøring sørger for det klare image af jeres virksomhed.

Regelmæssig vinduespudsning og -polering er med til at sende et signal udadtil. Derfor udfører vi ofte også vinduespolering for en meget stor del af vores rengøringskunder for både virksomheder, erhvervsejendomme og i boligejendomme. Vinduesopgaverne spænder vidt lige fra traditionel vinduespolering til vask med rentvandsanlæg og liftarbejde i alle højder. Vi har meget stor erfaring og kompetencer på dette område og udfører vinduespolering på selv meget komplicerede kontor- og boligdomiciler.  

Vi ved, at polerede vinduer har en signalværdi, og det højner standarden for både indeklima og trivsel. Vi udfører vinduespolering uden at være til gene for kunder, medarbejdere og beboere. Professionel vinduespolering udført af Rubæk Rengøring er kvalitetspolering af vinduer både inde og ude til konkurrencedygtige priser.

Vedligehold af udenomsarealer 

Udenomsarealerne er ofte det, der møder os først. Derfor skal de give et godt indtryk. Det sørger Rubæk Rengøring for.

For nogle af vores større kunder vedligeholder vi udenomsarealerne. Vi ved, at udendørsarealer ikke kun kræver grønne fingre og hjælp til det manuelle arbejde, men også en form for æstetisk sans i udførslen af arbejdet. Derfor bliver denne opgave varetaget af professionelle ‘grønne’ folk, som har stor erfaring, relevant uddannelse og kompetencer til vedligehold af udenomsarealer. 

Hos Rubæk Rengøring får I en kvalitetsservice til udenomsarealerne, så I altid kan byde beboere, ansatte og kunder velkommen i præsentable og indbydende omgivelser.