Nyhedsbrev | April 2019

*|MC:SUBJECT|*
FORÅRSHILSEN FRA RUBÆK RENGØRING
Deltag i konkurrencen om 2 x 2 landskampbilletter til EM Kvalifikationskampen
Kære *|FNAME|*

Så er det blevet forår, og fuglene skubber dagen tidligere og tidligere i gang med deres forårssang.

I Rubæk Rengøring er det også tydeligt, at forårstravlheden nu melder sig, og det har vi heldigvis haft nogle måneder til at forberede. Vi har i januar implementeret et nyt IT system, som kan håndtere kunder, medarbejdere og specielt rengøringskvaliteten bedre og derved reducere spildtid. Systemet kan bl.a. tjekke medarbejder ind og ud, så tidsnomineringen hos kunderne overholdes.

Indkøbsaftalerne i Rubæk Rengøring har lige været igennem det årlige tjek. Det sikrer, at vi som altid er skarpe på leverancerne til vores kunder, der også med tiden bliver større og større, hvilket forpligter endnu mere.

Vi har lige underskrevet kontrakt og startet et større forsikringsselskab op på 20.000 m2, som dog ikke ønsker sig markedsført af deres leverandør, så det respekterer vi naturligvis.

Vi har hos Novo Nordisk Fondens BioInnovation Institute, starte rengøring op af deres klassificerede GMO-laboratorier -  det kræver både specielt rengøringsudstyr og træning af personalet.

Vi udfører hele tiden mange ekstra-opgaver rundt omkring på hovedrengøring, tæpperens samt opskuring af gulve, da det ikke er alle, som har erfaringen og materialet til at udføre disse opgaver.

Men det er fortsat fokus på liebhaver rengøring, som fylder mest hos os. Det kræver meget kundefokus at håndterer dette segment og specielt udvælgelse af medarbejdere er alfa omega.

Alt i alt er vi stolte af vores indsats og nyder hver dag den gode kontakt og dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. 

Deltag i konkurrencen om 2 x 2 landskampbilletter til EM Kvalifikationskampen d. 7. Juni i parken længere nede i nyhedsbrevet.

I ønskes alle et dejligt forår.

Mange hilsner fra 
Rubæk Rengøring
Direktør, Thomas Rubæk
"Du er velkommen til at videresende dette nyhedsbrev til dit netværk"
NYE KUNDER:

OfficeHotel 2700

Rubæk Rengøring er lige startet op med rengøringen hos OfficeHotel 2700, der er en del af en voksende Officehotel kæde, hvor Rubæk Rengøring nu har flere afdelinger. https://officehotel.dk/broenshoej

Officehotel 2700 er et fuldt serviceret kontorhotel for dem, der ønsker at drive og vækste sin virksomhed i professionelle og indbydende rammer med høj fleksibilitet. Priserne er alt inklusiv, og der kommer således ingen uforudsete udgifter. Gode parkeringsforhold samt gode forbindelser til motorvejsnettet og kun et kvarter til Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård.


Rubæk Rengøring lever her rengøring
Formula

Rubæk Rengøring er også startet op med rengøringen hos Formula Automobile, Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati. https://www.formulaauto.dk/

Det forpligter for Formula at handle med verdens fineste bilmærker, så det er Formulas mål at være mere og andet end en bilimportør. For Formula handler det om passionen for mærkerne og glæden ved at eje noget helt særligt. Glæden ved at være en del af et specielt univers fuld af store oplevelser. Formula Automobile er omdrejningspunktet for en række aktiviteter og events, hvor kunderne til fulde får muligheden for at dyrke deres særlige lidenskab og interesse - nemlig de legendariske sportsvogne fra Italien.


Rubæk Rengøring leverer her rengøring og vinduespolering

KONKURRENCE:

Vind Landskampbilletter til Parken

Vær med i konkurrencen om 2 x 2 landskampbilletter til EM Kvalifikationskampen den 7. juni i Parken. Svar rigtigt på følgende 3 spørgsmål:

  1. Har Rubæk Rengøring lige implementeret et nyt IT system til at forbedre kundeoplevelsen? Ja/nej
     
  2. Har Rubæk Rengøring lige vundet kontrakten på et større forsikringsselskab? Ja/Nej
     
  3. Udfører Rubæk Rengøring klassificeret GMO rengøring i Novo Nordisk Fondens BioInnovation Institute laboratorier? Ja/Nej

Send dit svar til cl@rubaekren.dk allerede i dag, vinderen udtrækkes onsdag den 1. maj kl. 9:00 

Rubæk Rengøring:    T. +45 60 124 124    M. tr@rubaekren.dk    W. rubaekren.dk

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* RUBÆK RENGØRING, All rights reserved.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*