Nyhedsbrev | Juni 2019

*|MC:SUBJECT|*
SOMMERHILSEN FRA RUBÆK RENGØRING
Nyheder fra Rubæk Rengøring, nye kunder: Banken BIL og Nordic Capital
Kære *|FNAME|*

Så blev det sommer ifølge kalenderen, og klimadebatten har været i høj fokus på tværs af alle partier op til folketingsvalget. Den fokus kan vi bestemt også bidrage med i Rubæk Rengøring, som nok et af de mest miljøvenlige rengøringsfirmaer, man kan vælge.

Vi tror på, at et balanceret fokus på miljø, velfærd og sund økonomi belønner sig på lang sigt – det oplever vi i Rubæk Rengøring, hvor vi kører et stramt firmakoncept med hovedfokus på kunder inden for Medicinal, Advokat, Shipping og Finanssektoren. Vores medarbejdere har gode forhold, de er valgt, fordi de kan dansk og fordi de brænder for at nurse deres kunder. Vores produktleverandør er valgt ud fra fokus på ensartet miljørigtigt produktsortiment, og gode rabatter samt markedets smarteste IT platform. Og alt det belønner sig heldigvis i form af glade kunder, meget lav kundeafgang og løbende opstart af nye spændende kunder.

De mange helligdage og sommerferien, som nærmer sig, er altid en travl periode i Rubæk Rengøring med mange ekstra opgaver hos vores kunder i form af hovedrengøring, opskuring af gulve, oliering af gulve, tæpperens og generelle opgraderinger. I Kristi Himmelfarts ferien havde vi 25 assistenter på en større hovedrengøring på Frederiksberg, som gik lige efter bogen, selvom det er mange folk at holde styr på samtidig.

Vi glæder os over samarbejdet med alle vores eksisterende kunder og håber selvfølgelig også, at endnu flere spændende kunder kommer til inden sommerferien. Vi kan kun sige, at de vil være i sikre hænder hos os, da vi står 100% på mål for den gode rengøringsleverance.

Mange hilsner fra 
Rubæk Rengøring
Direktør, Thomas Rubæk
"Du er velkommen til at videresende dette nyhedsbrev til dit netværk"
NYE KUNDER:

Banken, BIL Danmark

Rubæk Rengøring har netop overtaget rengøringen i Banken BIL Danmark, som er en filial af Banque Internationale à Luxembourg S.A., som er 100% ejet af Banque Internationale à Luxembourg S.A. der er en af de ældste banker i Luxembourg. https://dk.bil.com/dk/private-banking/Sider/index.aspx

BIL Danmark varetager alle opgaver inden for formueforvaltning, handel med værdipapirer og udbud af strukturerede produkter til det professionelle marked samt formuende privatpersoner.

BIL Danmark er rådgiver og forvalter for Investeringsforeningen BIL Danmark, og er smukt beliggende med deres flotte lokaler på Grønningen i København.

Rubæk Rengøring er virkelig glad for rengøringsaftalen, som bekræfter vores brand på liebhaver rengøring i Københavnsområdet inden for Medicinal, Advokat, Shipping og Finanssektoren.


Rubæk Rengøring lever her: kontorrengøring
Nordic Capital

Rubæk Rengøring er netop startet med rengøringen hos Nordic Capital, som er en gruppe af private equity-fonde, der primært investerer i virksomheder i Norden. Nordic Capitals fonde ejer p.t. 27 virksomheder og er en af de største private equity investorer i Danmark via ejerskab af Kompan, SPORT-MASTER, Bladt Industries og Unifeeder.

Nordic Capital Fund blev grundlagt i 1989 og var en af pionererne inden for private equity i Nordeuropa med investeringer i et stort antal virksomheder inden for en række forskellige brancher. Nordic Capital investerer p.t. ud af sin syvende fond, der har et samlet kapitaltilsagn på 32 mia.kr. http://www.nordiccapital.com.

Nordic Capital er flot beliggende på Sankt Annæ Plads og passer perfekt ind i Rubæk Rengørings kundesegment, som er liebhaver kunder i Storkøbenhavn inden for Medicinal, Shipping, Advokat og finanssektoren.


Rubæk Rengøring leverer her: kontorrengøring

MILJØET:

Hvordan gør man bedst noget for miljøet, og kan man gøre en forskel?

Rubæk Rengøring bruger ene og alene svanemærket rengøringsmidler, som er miljøcertificerede. Vi gør rent med mikrofiber teknologi for at minimere vandforbruget. Vi kører i nye miljøvenlige biler. Vi overholder alle foreskrevet regler inden for servicenormen. Men hvad mere kan vi gøre?

Inden for de sidste 10 år har Thomas Rubæk, som står bag Rubæk Rengøring plantet ca. 35.000 nye træer på et areal svarende til 220.000 m2, og det meste med håndkraft. Og nej, det er ikke juletræer, som er sprøjtet, så alt omkring dem er dødt, men derimod blandet løvtræer. Så kan man vel ikke blive meget mere miljøvenlig.

Det er ikke foretaget ud fra en bevidst strategi, men gjort af lyst og fordi mulighederne har været til det – så win-win med både egen lyst til at dyrke naturen og samtidig til gavn for miljøet. Og blot et lille eksempel på at alle kan gøre en forskel. 

SPONSOR:

FC København - danske mestre.

Som sponsor for fodboldklubben FC København, så er det jo altid en glæde når mesterskabet kommer i hus. Det bliver spændende hvilke hold FC København nu trækker til de internationale kampe, samt hvad den kommende sæson byder på, det er jo et hårdt felt af gode klubber FC København er op imod i Danmark.

Rubæk Rengøring:    T. +45 60 124 124    M. tr@rubaekren.dk    W. rubaekren.dk

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* RUBÆK RENGØRING, All rights reserved.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*