Om os

Rubæk Rengøring er et professionelt og stabilt rengøringsfirma med stor fokus på leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser. Virksomheden er startet og ledes af Thomas Rubæk, som med mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen og en MBA uddannelse kender vigtigheden af at sætte kundens ønsker og behov i centrum. Det, og kun det, er fundamentet for en sund og bæredygtig rengøringsvirksomhed.

Nærvær, tillid og troværdighed

Rubæk Rengøring er grundlagt på værdierne; nærhed, tillid og troværdighed. Sunde værdier der er med til at tiltrække dygtige og loyale medarbejdere, som er forudsætningen for at oparbejde og udvikle stærke langvarige kunderelationer. Vi er en servicevirksomhed, så vort navn er kun så stærkt, som det svageste led.

Udgangspunkt i kundens ønsker

Ideen og forretningsgrundlaget til Rubæk Rengøring blev skabt gennem det store professionelle netværk, som Thomas Rubæk selv er en del af. Der var en udtalt efterspørgsel efter et rengøringsfirma, som kan levere en bedre rengøring med mere nærvær, tillid og troværdighed. Denne efterspørgsel kombineret med Thomas’ nytænkning indenfor et løsningskoncept på rengøring, der tager udgangspunkt i kundens ønsker til pris og behov, skabte Rubæk Rengøring.

Sammen når vi længst

Så med en klar virksomhedsstrategi og et stærkt netværk af kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere blev der skabt et nyt innovativt rengøringsfirma i Værløse nord for København.