OM RUBÆK RENGØRING

Rubæk Rengøring er et professionelt og stabilt rengøringsfirma med stor fokus på leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser. Virksomheden er startet og ledes af Thomas Rubæk, som med mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen og en MBA uddannelse kender vigtigheden af at sætte kundens ønsker og behov i centrum. Det, og kun det, er fundamentet for en sund og bæredygtig rengøringsvirksomhed.

THOMAS RUBÆK

Direktør, MBA
tr@rubækren.dk

CHRISTINA LANZ

Administration
cl@rubækren.dk

Nærvær, tillid og troværdighed

Rubæk Rengøring er grundlagt på værdierne; nærhed, tillid og troværdighed. Sunde værdier der er med til tiltrække dygtige og loyale medarbejdere, som er forudsætningen for at oparbejde og udvikle stærke langvarige kunderelationer. Vi er en servicevirksomhed og vort navn er kun så stærkt, som det svageste led.

Udgangspunkt i kundens ønsker

Ideen og forretningsgrundlaget til Rubæk Rengøring blev skabt gennem det store professionelle netværk, som Thomas Rubæk selv er en del af. Der var en udtalt efterspørgsel efter et rengøringsfirma, som kan levere en bedre rengøring med mere nærvær, tillid og troværdighed. Denne efterspørgsel kombineret med Thomas’ nytænkning indenfor et løsningskoncept på rengøring, der tager udgangspunkt i kundens ønsker til pris og behov, skabte Rubæk Rengøring.

Sammen når vi længst

Så med en klar virksomhedsstrategi og et stærkt netværk af kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere blev der skabt et nyt innovativt rengøringsfirma i Værløse nord for København, hvor mottoet er; Det vi siger, er det vi gør.

RUBÆK RENGØRING ER MEST KENDT FOR VORES MANGE LIEBHAVER RENGØRINGSKUNDER.

KVALITETSSIKRING

Man kan love guld og grønne skove og kalde sig svanemærket dit og dat. Men der er kun een ting, der virker i rengøringsbranchen, og det er konstant opfølgning på rengøringskvaliteten.

I Rubæk Rengøring kommer kundechefen rundt en gang om måneden og foretager en kvalitetsvurdering. Skulle der være noget at komme efter, tages der straks fat i rengøringspersonalet, som bliver instrueret i at forbedre tingene omgående.

Rubæk Rengøring benytter også et logsystem på udvalgte pladser for at sikre, at opgaverne og tiderne bliver overholdt til stor glæde for kunderne.
For det vi siger er det vi gør.

KONTORRENGØRING

“VI KALDER DET OGSÅ LIEBHAVER RENGØRING”

Rubæk Rengøring kører med et specielt rengøringskoncept, som skræddersyes til den enkelte kunde med udgangs- punkt i, om kunden har brug for Guld, Sølv eller Bronze konceptet.
Når Rubæk Rengøring overtager en ny kunde, så bliver rengøringsniveauet sat 100% på plads i løbet af den første uge, så der tydeligt mærkes en forskel.

Ud over den løbende kundekontakt, så bliver der månedligt taget en kvalitets- kontrol på samtlige kunder af kunde- chefen. Alle midler og materialer indgår i en materialestandard med fokus på
miljø og ergonomi.
Vi har selv høje krav til udførelsen,
og det har vores kunder også.
For det vi siger – er det vi gør.

EJENDOMSSERVICE

“VI KALDER DET OGSÅ MESTERSERVICE”

Rubæk Rengøring kører med et unikt koncept til trappevask, og det er en af grundene til, at vi vasker trapper på både Danmarks højeste og længste beboelsesejendom, nemlig Domus Vista på Frederiksberg samt Langhuset i Værløse.

Vores trappevask koncept består af et unikt logistiksystem, kompetente medarbejdere, branchens bedste moppesystem og så god træning i at gøre tingene bedst og mest logisk. For det vi siger er det vi gør.