Kundereferencer

“Her hos BioInnovation Institute har vi en blanding af kontorer, mødefaciliteter samt højt klassificeret laboratorier, som virkelig kræver højt kvalificeret rengøringsniveau, så det er ikke tilfældigt, at vi valgte Rubæk Rengøring. De kunne dokumentere høj faglig kompetence. Og her efterfølgende hvor vi har huset fuldt af gæster fra det meste af verdenen, er vi absolut ikke blevet skuffet – det har bare fungeret fra dag 1.”

Thomas Nagy

Lead Entrepreneur at BioInnovation Institute

“Rubæk Rengøring har varetaget vores kontorrengøring de sidste snart 4 år. Vores krav er høje, da vi har mange arrangementer og kunder i huset, og det er vigtigt, at lokalerne og vi fremtræder professionelle. Efter min mening skal rengøring bare være et ’non-issue’, og det har Rubæk Rengøring til fulde levet op til. Jeg er personligt ret imponeret over så stabilt det kører i hverdagen.”

Thomas Markert

Advokat (H)/Partner

“Da vi er en medicinalvirksomhed med egen produktion, stilles der høje krav til rengøring både fra kunder, myndigheder samt certificerende organer. Disse høje krav gør, at vi ikke tager chancer på rengøringsfronten. Med Rubæk Rengøring så spiller det bare, der er ingen driftsforstyrrelser og deres personale er meget stabile og omhyggelige, så stor ros herfra.”

Anders Høgfeldt

CEO Vitrex Medical