Kundereferencer

“Vi har i flere år haft egne ansatte til rengøringen af vores fine domicil i Store Kongensgade i København, da vi mente, at det gav os en god fleksibilitet, og som stort revisorfirma arbejder vi 24/7 i perioder. Men i 2019 valgte vi alligevel, at Rubæk Rengøring skulle overtage den daglige rengøring og vinduespolering.

Det har jeg og mine 110 kollegaer absolut ikke fortrudt. Rubæk Rengøring kom ind den første weekend og satte kvaliteten på plads. Vi er virkelig glade for vores nye faste folk her fra Rubæk Rengøring, de er venlige og fleksible, ”lige vores ånd”, og så bliver der taget aktion med det samme, hvis der skulle opstå noget. Det er generelt meget lidt vi mærker og hører til rengøringen i hverdagen – lige sådan det skal være, så vi i stedet kan fokusere på vores revisionskunder.”

Anders Ingemann Hansen

Partner, Statsautoriseret revisor

“Rubæk Rengøring har varetaget vores kontorrengøring de sidste snart 4 år. Vores krav er høje, da vi har mange arrangementer og kunder i huset, og det er vigtigt, at lokalerne og vi fremtræder professionelle. Efter min mening skal rengøring bare være et ’non-issue’, og det har Rubæk Rengøring til fulde levet op til. Jeg er personligt ret imponeret over så stabilt det kører i hverdagen.”

Thomas Markert

Advokat (H)/Partner

“Da vi er en medicinalvirksomhed med egen produktion, stilles der høje krav til rengøring både fra kunder, myndigheder samt certificerende organer. Disse høje krav gør, at vi ikke tager chancer på rengøringsfronten. Med Rubæk Rengøring så spiller det bare, der er ingen driftsforstyrrelser og deres personale er meget stabile og omhyggelige, så stor ros herfra.”

Anders Høgfeldt

CEO Vitrex Medical