EJENDOMSSERVICE

Trappevask, flyttelejligheder, vinduespolering, grønne arealer og viceværtafløsning.

Trappevask

Trappevask foretages med et specielt gulvkludekoncept for at komme ind i hjørnerne, kombineret med vekselvask af fed plejesæbe for at skåne og pleje gulvene i opgangene og på trapperne. Skulle der være dårligt indeklima i opgangene, så fjerner vi naturligvis dette. Arbejdsinstruktionerne, som der gøres rent efter, hænges op i opgangene, så beboerne kan følge med i hvilken dag, der foretages trappevask. Så det vi siger, er det vi gør.

Altid veluddannede personale

Medarbejderne er et frisk og erfarent team. Alle er dansktalende, har ren straffeattest, har fået intern rengøringstræning i Rubæk Rengørings midler og materialer, så kunderne får det maksimale ud af løsningerne. Alle medarbejdere er naturligvis omfattet af dansk overenskomst, så det vi siger, er det vi gør.

Fleksibel Ejendomsservice

Vores Ejendomsservice team gør det godt, og derfor bliver vi ofte spurgt om vi kan polere vinduerne, tage flyttelejligheder, passe de grønne arealer eller ejendomsmesteren vil have os til at være afløser på forskellige opgaver under ferie eller sygdom, og naturligvis kan vi det, for det vi siger, er det vi gør.

KONTAKT OS HVIS DU ØNSKER ET GODT TILBUD