KONTORRENGØRING

mesterservice-1080x479

I Rubæk Rengøring har vi 3 service koncepter, som hver for sig er et specialiseret og skræddersyet løsningkoncept til dig som kunde inden for B2B:

GULD

Den behovsrelaterede løsning til dig, som har en høj standart og ofte har kunder på besøg.

SØLV

Den behovsrelaterede løsning til dig, som har nogle flotte lokaler, og krav til indeklima og miljø

BRONZE

Den behovsrelaterede løsning til dig, som har fokus på rene lokaler men er økonomisk begrænset

Det rigtige koncept til dig

Vi er nemlig tæt på vores kunder og har derfor gjort os den ulejlighed at spørge, hvad kunderne ønsker og til hvilket prisniveau. Det er der kommet de 3 service koncepter ud af. Vi kommer med glæde ud og gennemgår konceptet med dig, så vi finder den rigtige løsning til din virksomhed og komme i gang med det, det hele drejer sig om – rengøringen.

Fokus på miljø og indeklima

I Rubæk Rengøring bruger vi naturligvis Svanemærkede rengøringsmidler og ergonomisk rigtigt rengøringsgrej for at skåne både miljøet, medarbejderne og vores kunder. Det er vigtigt med et godt indeklima, derfor udvikles vores rengøringsmidler og grej hele tiden i samarbejde med leverandørerne, så de mest optimale løsninger kan komme ud vil vores kunder.

Dansktalende medarbejdere

Medarbejderne er alle dansktalende, har ren straffeattest, har fået intern rengøringstræning i Rubæks midler og materialer, så kunderne får det maksimale ud af løsningerne. De er naturligvis også alle omfattet af dansk overenskomst, så det vi siger, er det vi gør.

Fokus på detaljen

Rubæk Rengørings koncept tager udgangspunkt i en fysisk arbejdsplan, som assistenten har på sin rengøringsvogn. Samme plan er tilgængelig på kundens intranet, og masterplanen er hos Rubæk Rengøring, så det er nemt og smidigt at foretage ændringer hvis kunden skal optimeres. Hele denne back up foretages af Rubæk Rengørings erfarne planlægger, som styrer hele værdikæden hos kunden med opmåling, planer, instruktion, midler, materiale og ekstra services. Så det vi siger, er det vi gør.

Løbende dialog sikrer høj kvalitet

I Rubæk Rengøring sørger vi naturligvis for for løbende at foretage kvalitetstjek, at vores assistenter altid er fuldt trænet i konceptet, at vi har tæt dialog med kunden, at bestille varer m.v

KONTAKT OS HVIS DU ØNSKER ET GODT TILBUD