ØVRIGE SERVICES

ovrige-ydelser2-1080X479

Rubæk Rengørings hovedfokus er Kontorrengøring og Ejendomsservice, men der følger altid mange andre kundeønsker med, når man gør det godt.

Rubæk Rengørings hovedfokus er Kontorrengøring og Ejendomsservice, men der følger altid mange andre kundeønsker med, når man gør det godt. Rubæk Rengøring er ikke specialister i alt, og derfor har vi et professionelt team af samarbejdspartner, som vi samarbejder med på specielle opgaver.

  • Vinduespolering  kræver stor indsigt og ofte specielt udstyr, derfor bruger Rubæk Rengøring en samarbejdspartner på store opgaver. Rubæk Rengøring drifter kontrakten og kommunikationen til dig som kunde, ligesom i et normalt Facility Management forløb, så det vi siger, er det vi gør.
  • Catering kræver et helt andet kompetencegrundlag, derfor bruger Rubæk Rengøring en samarbejdspartner på denne type opgaver. Rubæk Rengøring drifter kontrakten og kommunikationen til dig som kunde, ligesom i et normalt Facility Management forløb, så det vi siger, er det vi gør.
  • Planteservice giver et godt indeklima og hyggeligt miljø. Her har Rubæk Rengøring et samarbejde med en dygtig blomsterdekoratør, der har sin egen blomsterforretning. Rubæk Rengøring drifter kontrakten og kommunikationen til dig som kunde, ligesom i et normalt Facility Management forløb, så det vi siger, er det vi gør.
  • Forbrugsvarer  til køkken og toiletmiljø leveres også, og Rubæk Rengøring har her nogle super skarpe priser på denne ydelse. Denne service leveres dog kun sammen med et af de 3 service koncepter for at sikre en fornuftig logistik.
KONTAKT OS HVIS DU ØNSKER ET GODT TILBUD