Solskinshilsen fra Rubæk Rengøring

Så kom sommeren, og her hos i Rubæk Rengøring fortsætter vi den travle periode med mange spændende muligheder på agendaen, inden vi går ind i den mere stille sommerferie periode.

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan nye kunder finder vej til Rubæk Rengøring. Og her er tendensen klar – vores kunder kommer ofte gennem et godt netværk eller fra områder, hvor vi i forvejen har kunder. Altså den gode gamle mund-til-mund metode.

Derfor ved vores kunder også, at vi i Rubæk Rengøring gør alt for at passe på kunderne, holde et højt rengøringsniveau og ansætte de dygtigste assistenter. Det stigende antal kunder må være et synligt bevis for, at det lykkes rigtig godt.

Mange assistenter søger selv til os, fordi de har hørt, at man bliver behandlet med respekt og troværdighed i Rubæk Rengøring. De bliver ikke presset unødigt hårdt eller underbetalt for at øge overskuddet. Så det er et stærkt rengøringsteam, der møder op hos vores kunder, og til en yderst fornuftig markedspris.

Dette har udviklet Rubæk Rengøring til et stærkt brand inden for bl.a. liebhaver rengøring til byens flotteste kontordomiciler, hvilket vi er rigtig stolte af.

En varm solskinshilsen til jer alle herfra!

 

Thomas-Rubæk-Billede

Med venlig hilsen

Rubæk Rengøring
Thomas Rubæk