Professionel kontorrengøring i særklasse - Rubæk Rengøring

Vi har et bæredygtigt fokus på miljøet

Hos Rubæk Rengøring arbejder vi hele tiden for at udvikle vores services, så vi kan tilbyde jer den mest bæredygtige løsning for miljøet og jeres klimaprofil.

Miljøvenlig serviceleverandør

En stærk miljøbevidsthed og klimaprofil

Når jeres virksomhed indgår i en rengøringskontrakt med Rubæk Rengøring, så får I ikke kun vores gode rengøringsservice. Med i en rengøringsaftale hører sig nemlig også plantning af skov, der har en positiv effekt på klimaregnskabet. Vi investerer nemlig en stor del af virksomhedens overskud i at opkøbe og plante ny skov i Danmark. Vidste du, at for hver hektar skov, der plantes, kan der med tiden optages gennemsnitligt 11 tons CO₂ årligt? 

Mange virksomheder italesætter ønsket om grøn omstilling og mulige aktiviteter for at støtte klimabevægelsen, men få sætter handling bag ordene og omdanner økonomisk initiativ til praksis. Det gør vi hos Rubæk Rengøring.  Hos Rubæk Rengøring har vi en stærk miljøbevidsthed og klimaprofil. Det har vi ved udelukkende at benytte miljøgodkendte og svanemærkede rengøringsprodukter, midler og materialer. Endvidere opretholder vi et positivt CO₂-regnskab gennem vores investering i CO₂-venlig skov – for eksempel optager vores egen skov 595 ton CO₂ årligt, som svarer til 78 voksne danskeres årsforbrug af CO₂-udledning. 

100000træer plantet

Vi har indtil videre plantet CO₂-venlig skov på et areal svarende til 38 hektar. Det betyder, at vi har været med til at plante cirka 152.000 nye træer, som årligt optager 595 tons CO₂. Det svarer til 78 voksne danskers årlige CO₂-forbrug hvert eneste år – de næste 90 år ud i fremtiden. 

Skovene er sammensat af forskelligartede, hjemhørende egetræer, bøgetræer og grantræer med stor fokus på biodiversiteten samt træernes proveniens. 

Det drejer sig ikke bare om at plante skov, det drejer sig også om at få større biodiversitet. Det handler om at plante de typer af træer, som naturligt har den bedste CO₂-katalysator, og som også samtidig har et beplantet bundmiljø, der gavner fugle og dyreliv i den danske fauna.