Facility service til erhverv i København - Rubæk Rengøring

Skræddersyet facility service til jeres kontor

Hos Rubæk Rengøring tilbyder vi professionel facility service skræddersyet til jeres virksomheds ønsker og behov. Hos os får I en facility service, der sikrer højere kvalitet af faciliteterne og servicearbejdet. Mange af vores større kunder ønsker en service udover det sædvanlige, som rækker udover selve kontorrengøringen, og til dem tilbyder vi forskellige andre facility services.

Facility service

Frokostanretning på kontoret

Vi har flere erhvervskunder, hvor vi er ansvarlige for anretning af frokosten. Her bruger vi dagligt nogle timer på først at anrette frokost, så det ser appetitligt og lækkert ud, vi sørger undervejs i frokosten for, at alle fadene er fyldt op, at der er rent bestik, og at den samlede oplevelse ser indbydende og inspirerende ud. Efterfølgende rydder vi op og tager os af opvasken.  

Vinduespolering

For næsten 80% af vores rengøringskunder varetager vi også opgaven med vinduespolering. Vi råder over rentvandsanlæg og liftprogram, som gør os i stand til selv at kunne håndtere de mere komplekse poleringsopgaver. Vi udfører vinduespolering uden at være til gene for kunder og medarbejdere.  

kirkerengøring

Hovedrengøring af komplekse arealer

Vi har nogle specifikke rengøringsteams, som udelukkende har ansvaret for mere omfattende opgaver med total- og hovedrengøring og specialopgaver. Det gør vi, fordi denne type erhvervsrengøring kræver nogle specielle kompetencer og maskiner. Vi udfører blandt andet specialopgaver på gamle kirker og museer.  

Laboratorierengøring og opvask

Vi udfører også hovedrengøring på store laboratorier som stiller høje krav til pertentlig og grundig rengøring for eksempel i forbindelse med internationalt besøg og audit af det amerikanske FDA.

Da vi har stor indsigt og erfaring inden for erhvervsrengøring i medicinalindustrien, har vi flere laboratoriekunder, hvor vi står for rengøringen, laboratorieopvask (autoklavering sterilisering) og logbogsregistrering af laboratoriet.  

Tæppe- og gulvvask

Uanset om kontorerne, vi gør rent på, har gulvtæpper, linoleumsgulve eller trægulve, sørger vi for at rense og pleje efter behov. Tæpperens, opskuring, oliebehandling og polish-behandling af gulve udfører vi også til stor tilfredshed for vores kunder.

Forbrugsartikler til toiletter og køkkener

Mange af vores erhvervskunder vælger at købe forbrugsartikler til køkkener og toiletter gennem os, da vi som storkunde hos vores grossist kan tilbyde meget fordelagtige priser. Endvidere har vi fragtomkostninger til konkurrencedygtige priser og ingen miljøomkostninger.