Referencer og anbefalinger - Rubæk Rengøring

Vores kunder

Rubæk Rengøring er startet med udgangspunkt i at servicere advokat-, shipping-, finans- og medicinalvirksomheder, da det er kundetyper, som stiller højere krav til kvalitet og service.

Vores kunder er kernen

Ekstraordinær rengøringsservice

Kontor, Christensen Kjærulff

Rubæk Rengøring er startet med udgangspunkt i at servicere advokat-, shipping-, finans- og medicinalvirksomheder, da det er kundetyper, som stiller højere krav til kvalitet og service. Samtidig er det en kundebase, vi har omfattende erfaring med gennem langvarige og troværdige leverandørforhold – især når vi som serviceleverandør tilbyder kontinuerlig omhyggelighed, kvalitet og stabilitet i den helt rigtige rengøringsplan skræddersyet til virksomhederne. 

Vi har et firmakoncept, der består af fire områder, der tilsammen betyder, at vi leverer ekstraordinær rengøringsservice til vores kunders erhvervsdomiciler: Miljøbevidsthed, leverandørstyring, kvalitetskontrol og digitale løsninger. 

Referencer

Vores tilfredse kunder er vores største aktiv og hele eksistensgrundlaget for Rubæk Rengøring. Derfor er vi utroligt taknemlige for den løbende feedback og udtalelser, vi får fra vores kunder.  

Vi ved, at erhvervsrengøring er betroet erhverv, og at tillid er nøglen for de gode og langvarige forhold til vores kunder. Men én ting er, hvad vi siger. En anden er, hvad vores kunder siger. Forneden kan du læse, hvad vores kunder mener om vores rengøringsservice.