Kontorrengøring i København

Har du brug for et rengøringsfirma, som du kan stole på? Rubæk Rengøring udfører professionel kontorrengøring i København.
I Rubæk Rengøring har vi 3 service koncepter indenfor kontorrengøring, som hver for sig er et specialiseret og skræddersyet løsningkoncept til dig som kunde.

GULD

Løsningen til dig, som har en høj standart, et flot domicil, ønsker ekstra høj service og ofte har kunder på besøg.

SØLV

Løsningen til dig, som har flotte lokaler, men ønsker en mere standardiseret rengøringsløsning med vægt på indeklima og miljø.

BRONZE

Løsningen til dig, som har fokus på rene lokaler, men ønsker færre rengøringsdage.

Det rigtige koncept af kontorrengøring til dig

Vi er tæt på vores kunder og har derfor gjort os den ulejlighed at spørge, hvad kunderne ønsker og til hvilket prisniveau. Det er der kommet de 3 servicekoncepter ud af.

Vi kommer med glæde ud og gennemgår koncepterne med dig, så vi finder den rigtige løsning til din virksomhed og kommer i gang med det, det hele drejer sig om – rengøringen.

Fokus på miljø og indeklima

I Rubæk Rengøring bruger vi naturligvis Svanemærkede rengøringsmidler og ergonomisk rigtigt rengøringsgrej for at skåne både miljøet, medarbejderne og vores kunder.

Det er vigtigt med et godt indeklima, derfor udvikles vores rengøringsmidler og grej hele tiden i samarbejde med leverandørerne, så de mest optimale løsninger kan komme ud vil vores kunder.

Kontorrengøring med dansktalende medarbejdere

Medarbejderne er alle dansktalende, har ren straffeattest, har fået sidemandsoplæring i Rubæk Rengørings midler og materialer, så kunderne får det maksimale ud af løsningerne. De er naturligvis alle omfattet af 3Fs dansk overenskomst.

Fokus på detaljen

Rubæk Rengørings koncept tager udgangspunkt i en fysisk arbejdsplan, som assistenten har på sin rengøringsvogn. Samme plan er tilgængelig på kundens intranet, og masterplanen er hos Rubæk Rengøring, så det er nemt og smidigt at foretage ændringer, hvis kunden skal optimeres. Hele denne back up foretages af Rubæk Rengørings erfarne planlægger, som styrer hele værdikæden hos kunden med opmåling, planer, instruktion, midler, materiale og ekstra services.

Løbende dialog sikrer høj kvalitet

Hos Rubæk Rengøring har vi naturligvis løbende kvalitetstjek, med månedligt kvalitetssikringsskema, som sikrer, at vores assistenter altid er fuldt trænet i konceptet, og at vi altid har tæt dialog med kunden.